Termen

TERMEN
Termen klinken zo ingewikkeld , maar om het wat eenvoudiger te maken zullen we een en ander uitleggen, of een bepaald product nader bespreken .

1. Het Janssen Montage sluitsysteem: het door ons ontworpen sluitmechanisme dat vermeld is op de hoofdpagina.  De werking: beide poorten hebben een onafhankelijk van elkaar sluitende slotkast met twee gelijksluitende cilinders, er hoeft zoals bij de traditionele draaipoorten niets in elkaar te vallen om te kunnen sluiten. In gesloten toestand is er een vergrendeling van 12 cm, traditioneel is dit maar 2 cm. De grendels zijn ingebouwd in de kokers en hebben een wanddikte van 4 mm. Deze worden naar beneden geschoven in een uitsparing welke ter plekke in de grond wordt gecreëerd. Met de draai van de sleutel worden  de grendels binnen in de poort geblokkeerd. Op aanvraag kunnen deze poorten ook in de openstand vergrendeld worden op bv 90 of 180 graden. Dit sluitmechanisme bevat geen klink, dit is ook niet mogelijk!

2. Ral kleuren  Ral kleuren zijn de kleuren waarin de poorten / hekwerken leverbaar zijn . Standaard kleur groen ral 6009.

1 muurbevestiging
2 combinatiepaal
3 eind/begin paal
4 hoekpaal

5 Aansluiting op bestaand hekwerk